Reklama

David Gaboriaud. Człowiek o niespożytej energii

Czwartek, 6 listopada 2014 (09:38)

Sympatyczny polski szef kuchni francuskiego pochodzenia David Gaboriaud powraca w nowym sezonie swojego programu. Kolejna edycja przyniesie jednak zmiany.

Bo ta sama kuchnia włoska czy francuska będzie smakować inaczej w Polsce, a inaczej w jej ojczyznach. Razem z prowadzącym odbędziemy więc kulinarną podróż od włoskich Alp i Ligurii, przez francuską Niceę, stolicę Portugalii – Lizbonę, aż do hiszpańskiej Andaluzji.

Kto myśli jednak, że nieco zwariowanemu kucharzowi wystarczy gotowanie na tle niesamowitych krajobrazów, ten bardzo się myli. David ma niespożytą energię, dlatego wykorzysta ten czas na alpejskie wspinaczki czy jazdę skuterem wodnym na Lazurowym Wybrzeżu...

WBS

Artykuł pochodzi z kategorii: Gwiazdy

Tele Tydzień

Reklama